Hammashoitolan ajanvarauksesta muistutetaan tekstiviestillä edellisenä päivänä

Hammashoitoloiden ajanvarauksen sms-tekstiviestimuistutukset otettiin käyttöön perjantain 28.9.2018 vastaanottoajoista lähtien. Asiakkaat saavat vastaanotosta muistutusviestin käyntiä edeltävänä päivänä klo 12:00.

Aluksi tekstiviestimuistutusta varten kysytään suostumukset asiakkailta. Vasta tämän jälkeen muistutus on mahdollinen. Ohjeena on, että alle 12-vuotiaalle laitetaan huoltajan numero. Yli 12-vuotiaalle oma puhelinnumero, jos oma puhelin on käytössä.

Tekstiviestimuistutus on ns. lisäpalvelu, eikä poista mm. peruuttamattoman poisjäännin maksua, vaikka muistutusta ei olisi tullutkaan. Joillakin voi olla kysytty suostumus jo esim. muualla Etelä-Pohjanmaan alueella, jolloin suostumus on jo voimassa. Aluksi muistutuksia tulee tämän vuoksi vain osalle asiakkaista, mutta suostumusten yleistyttyä palvelun kattavuus paranee.

Muistutus poimii muistutettavat ajat kaksi vuorokautta ennen käyntiä, joten tämän jälkeen tehdyt muutokset ajanvarauksessa eivät ehdi päivittyä ja muistutus saattaa tulla, vaikka asiakas olisikin perunut ajan.

Muistutusviestissä mainitaan, että sinulle ja perheenjäsenellesi on varattu aika hammashuoltoon. Asiakkaan nimeä ei ole muistutusviestissä mainittu.

Hammashoitoloiden ajanvarauksen puhelinnumerot löytyvät verkkosivuiltamme.