Kesätyöntekijöiden haku

Haemme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia ja alan opiskelijoita kesälomien sijaisuuksiin.

Kuusiolinna Terveys Oyn alueelle haetaan sosiaali- ja/tai terveysalan tutkinnon suorittaneita työntekijöitä sekä alan opiskelijoita (mm. hoiva-avustajia, lähihoitajia, sairaanhoitajia, laboratoriohoitaja, sosionomeja ja laitoshuoltajia) eri pituisiin kesälomien sijaisuuksiin. Sijaisia tarvitaan mm. ikäihmisten, kehitysvammaisten, lasten ja nuorten sekä mielenterveyspalveluiden ympärivuorokautisiin yksiköihin sekä terveydenhuollon avopalveluihin. Työ voi sisältää kolmivuorotyötä. Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Palkkaus ja ehdot noudatettavan työehtosopimuksen mukaan, yksiköstä riippuen terveyspalvelualan tai yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus.

Lisätietoja Kuusiolinna Terveys Oy:stä ja palveluistamme löydät näiltä verkkosivuilta tai
palveluvastaava Anu Paalanen, puh. 040 641 6796

Voit täyttää avoimen hakemuksen tästä
Hakuaika 31.03.2019 saakka.

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5600 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Maksamme kaikki veromme Suomeen.

Tule meille töihin!