Ajankohtaista
 • 5.12.2017

  Kuusiolinna Terveyden työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat muuttuneet 1.12.2017. Uusi sähköpostiosoitteemme on etunimi.sukunimi@pihlajalinna.fi. Kuusiolinna.fi -sähköpostista viestit kyllä ohjautuvat uuteen sähköpostiin siirtymäajan, joten jos olet lähettänyt viestin 1.12.

 • 6.10.2017

  Kuusiolinna Terveys Oy järjestää Kuortaneen Ikätorilla vertaisparkinkerran kuussaperjantaisin klo 11.00-13.00 omaishoitoperheille. Tilaisuus on omaishoitajan ja hoidettavan yhteinen parkki. Mahdollisuus ruokailuun (5,60€/ruokailija) ja kuljetukseen (8€/meno-paluu).

 • 5.10.2017

  Kuusiolinna Terveyden Ähtärin Toimintakeskuksessa on aloitettu uutena palveluna erityisryhmän Seniori-kerhotoiminta. Kerho kokoontuu joka kuun ensimmäinen keskiviikko. Ryhmäläisiä haastateltiin etukäteen ja selviteltiin mielenkiinnon kohteita, ajatuksia ja toiveita liittyen toiminnan sisältöön.

 • 2.10.2017

  Lauantaina 30.9.2017 Otsonlinnassa vieraili Ähtärin Maastoratsastus ry:n väkeä kahden ratsukon kanssa. Tänä vuonna juhlitaan 100-vuotiasta Suomea ja suomenhevosen 110-vuotista taivalta. Sen kunniaksi Ähtärin Maastoratsastuksen ratsastajat halusivat käydä suomenhevosella tervehtimässä Otsonlinnan asukkaita.

 • 26.9.2017

  Ryhmässä annetaan tietoa diabetesriskissä oleville, diabetesta sairastaville sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille henkilöille. Aihe: Diabetes sairautena ja sen hoito, lääkäri Juri Saar ja diabeteksen ehkäisy ja omahoito, terveydenhoitaja Marja Gyldén. Aihe: Terveelliset ruokavalinnat, ravitsemusterapeutti Johanna Koro ja diabeetikon suunhoito, suuhygienisti Minna Aninko.

 • 26.9.2017

  Kuusiolinna Terveyden kaikilla terveysasemilla siirrytään 30.9.2017 lähtien uuteen laskutusjärjestelmään. Jatkossa kaikki asiakasmaksut laskutetaan jälkikäteen paperilaskuna. Lasku täytyy maksaa pankin kautta, sillä emme voi enää ottaa vastaan maksuja terveysasemilla.

 • 1.9.2017

  Kuusiolinna Terveyden fysioterapeutit järjestävät Alavuden pääterveysasemalla, Ähtärin pääterveysasemalla ja Kuntoutuskeskus Otsonlinnassa erilaisia kuntouttavia ryhmäliikuntatunteja.

 • 4.8.2017

  Tämä tiedote on postitettu jokaiselle kuljetuspalveluasiakkaalle kotiosoitteeseen. Kuusiolinna Terveys Oy sekä liikenne- ja infra-alan palveluyritys Sito Oy käynnistävät yhteistyön 8.8.2017 klo 10.00 käyttöön otettavalla keskuspalvelutoiminnalla, josta jokainen Kuusiolinna Terveys Oy:n alueella (Alavus, Kuortane, Soini ja Ähtäri) myönteisen päätöksen saanut kuljetuspalveluasiakas sekä alueen palveluyksiköt tilaavat jatkossa oman kuntansa tilausnumerosta kuljetuspalvelunsa. Keskuspalvelutoiminnan aloittaminen ei muuta asiakkaiden voimassa olevia kuljetuspalvelupäätöksiä, eikä matkamääriä.

 • 16.6.2017

  Valtakunnallinen neuvolakysely tehtiin Kuusiolinna Terveys Oy:n alueella loka-marraskuussa 2016 ja sen toteutti Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Kyselyyn vastasivat äitiys- tai lastenneuvolapalveluissa asioineet kuntalaiset. Neuvolakyselyllä kartoitettiin asiakkaiden mielipiteitä ja kokemuksia neuvolakäynneistä.

 • 29.5.2017

  Kuusiolinna Terveyden Alavuden pääterveysaseman yhteydessä on toiminutpsykiatrian sairaalavuodeosasto  jo 18 vuoden ajan. Psykiatriassa on vuosien aikana tapahtunut merkittäviä muutoksia hoitokäytännöissä ja mielenterveyskuntoutujien hoito on muuttunut vahvasti avohoitopainotteiseksi, joten olemme päätyneet muuttamaan psykiatrian osaston ympärivuorokautisen sairaalatoiminnan nykymuodossaan 22.6.2017 lähtien. Muutoksen avulla Kuusiolinna Terveys voi vahvistaa entisestään psykiatrista osaamista avohoidossa ja tarjota asiakkaille enemmän kotiin ja arkeen suuntautuvaa hoitoa ja kuntoutusta.

Edellinen 1 2Seuraava