Sähköistä Hyvis.fi -palvelua laajennettu Kuusiolinna Terveydessä

Tällä hetkellä Kuusiolinna Terveyden alueella kansalainen voi lähettää terveyskeskukseen erilaisia yhteydenottopyyntölomakkeita tai vaikkapa tilata diabetestarvikkeita sähköisesti Hyvis.fi -palvelun kautta. Erilaisia esitietolomakkeita voi pyydettäessä täyttää ennen vastaanotolle saapumista, esim. äitiyshuollon- ja suun terveydenhuollon osalta.

1.2.2019 lähtien Ähtärin terveysaseman päivystävän sairaanhoitajan vastaanottoajan voit varata Hyvis.fi-palvelun kautta. Tarkempi ohje tässä: Ohje sähköiseen ajanvaraukseen

Turvallinen viestinvälitys Hyvis.fi-palvelun kautta mahdollistaa esim. laboratoriokokeiden ja jatkosuunnitelmien ilmoittamisen sähköisesti. Hyvänä esimerkkinä Marevan-potilaiden inr-tuosten ja siihen liittyvien lääkeannostuksien ilmoittaminen.

Laboratorion ajanvaraus onnistuu jo nyt sähköisesti Hyvis.fi-palvelun kautta. Poikkeuksena työterveyshuollon asiakkaat, jotka saavat laboratorioajan työterveyshuollosta tai soittamalla laboratorion ajanvaraukseen puh. 06 2525 7050 ma-pe 12-15.

Perhesuunnitteluneuvolaan voit varata ajan ehkäisyn aloitus- tai kontrollikäynnille.

Naisten papaseulonnat toteutetaan 25-60 vuotiaille naisille 5 vuoden välein. Tänä vuonna naiset voivat varata itselleen sopivan seulonta-ajan netin sähköisen ajanvarauspalvelun, Hyvis.fi kautta. Naiset saavat seulontavuoden aikana kotiin kirjeen, jossa on ohjeet ajanvarauksen tekemiseen. Ajanvarauksen tekeminen onnistuu myös puhelimitse. Valmiita käyntiaikoja ei siis enää tule kotiin postissa. Ajan voi varata haluaamaansa Kuusiolinnan toimipisteeseen.

Yleistä tietoa Hyvis.fi -palveluista

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueen väestölle sähköisiä asiointipalveluja toteutetaan mm. Hyvis- sähköisen asioinnin kanavan avulla. Hyvis on sosiaali- ja terveydenhuollon sähköisen asioinnin palvelualusta, jossa Hyvis.fi -sivusto toimii alueen sosiaali- ja terveydenhuollon sähköisen asioinnin kirjautumissivuna.

Asiakas voi hoitaa asioitaan hyvis.fi -palvelun kautta ajasta ja paikasta riippumatta. Hyviksen sähköinen asiointipalvelu mahdollistaa mm. lomakkeiden täyttämisen etukäteen, aikojen varaamisen ja tietoturvallisen viestinvälityksen ammattilaisen kanssa. Sähköisen asioinnin palveluita laajennetaan ja tällä hetkellä palvelut vaihtelevat alueittain. Koko Etelä-Pohjanmaan alueella on mm. mahdollista varata aika laboratorionäytteenottoon, mikäli asiakkaalla on julkisen sektorin lähete.

Kuinka kirjaudun Hyvikseen?
• Kirjaudu Hyvis.fi -palveluun pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
• Hyväksy sähköisen asioinnin sopimus.
• Lisää omiin tietoihisi voimassa oleva matkapuhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite. Sähköpostilla tai tekstiviestinä ei lähetetä potilastietoja, ainoastaan muistutus Hyviksen sähköiseen asiointipalveluun tulleesta viestistä.