Oppisopimuskoulutus Kuusiolinna Terveydessä

Kuusiolinna Terveydessä on mahdollista kouluttua oppisopimuksella lähihoitajaksi, laitoshuoltajaksi sekä hoiva-avustajaksi. Oppisopimusyhteistyöllä halutaan vaikuttaa siihen, että pitkällä aikavälillä Kuusiolinnassa on riittävästi koulutettua henkilöstöä kaikissa työyksiköissä. Oppisopimuksella voi suorittaa koko tutkinnon tai tutkinnon osan. Kaikille opiskelijoille laaditaan koulutukseen henkilökohtaistamissuunnitelma ja työsuhteeseen henkilökohtainen tehtävänkuvaus. Oppisopimus on määräaikainen työsopimus. Oppisopimuskoulutusta järjestetään yhteistyössä Sedun kanssa.

Näin haet oppisopimuskoulutukseen:

  1. Oppisopimustyösuhdetta varten ota yhteyttä Kuusiolinna Terveyden palveluvastaava Birgitta Ala-Honkolaan, p. 040 641 6796, tai laita sähköpostia osoitteeseen rekry.kuusiolinna@pihlajalinna.fi, ja kysy mahdollisuudesta oppisopimusopiskeluun. Jos sinulla on tiedossasi jo Kuusiolinna Terveyden yksikkö, josta haluaisit oppisopimuspaikan, voit kertoa toiveestasi.
  2. Mikäli työnantaja näyttää vihreää valoa, ota yhteyttä Sedun oppisopimuspalveluihin sähköpostilla, oppisopimus@sedu.fi, tai puhelimitse, p. 040 868 0627. Sovi oppisopimuskoulutuksen etenemisestä Sedun kanssa. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta täältä.